6976433379 Τσουρουκτσόγλου 13, Νέα Ιωνία prasinesergasies@gmail.com
hero image

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ GROUP

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ


 

Υπηρεσίες της Κατασκευαστικής Εταιρίας

Όλο το εύρος εργασιών για μία αποτελεσματική και λειτουργική ανακαίνιση για σπίτια, ξενοδοχεία και μαγαζιά.

 Υπηρεσίες Μηχανικού
Το συνεργείο μας παρέχει μηχανικό ικανό να καλύψει τις απαιτούμενες άδειες ανακαινίσεων και οικοδομικών έργων. Οι άδειες μικρής κλίμακας εκδίδονται μέσα σε λίγες μέρες ενώ καλύπτονται και άδειες μεγάλων έργων με τα κατάλληλα έγγραφα και κατόψεις. Ο σχεδιασμός και η μελέτη του χώρου γίνεται με σκοπό την καλύτερη κάλυψη αναγκών και προτιμήσεων του ιδιοκτήτη.

 


 

 


Καθαρισμός - Αποξύλωση - Γκρεμίσματα
Σύμφωνα με την μελέτη του χώρου και συναινόηση με τον πελάτη, μετά τον καθορισμό του επιθυμητού αποτελέσματος, αποξυλόνονται όλα τα μπάζα και άχρηστα πράγματα του σπιτιού. Γίνονται τα απετούμενα γκρεμίσματα και σκαψίματα για την εγκατάσταση υδραυλικών και ηλεκτρικών παροχών.

 


 Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
Μετά την μελέτη του χώρου γίνεται η εγκατάσταση των υδραυλικών παροχών βάση χρήσης των χώρων. Χρησημοποιείται πολυστρωματική σωλίνα σε μορφή μονοκόματης γραμμής σύνδεσης πίνακα - παροχή.

 


 Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
Βάσει διαχωρισμών του χώρου και χρήσης των δωματίων γίνεται η εγκατάσταση των ηλεκτρικών παροχών και η τοποθέτησή τους στα κατάλληλα σημεία.

 


 Τοποθέτιση Σκελετού και Γυψοσανίδας
Τα καινούργια χωρίσματα μετά τα γκρεμίσματα γίνονται με γυψοσανίδα και σκελετό από ορθοστάτες και στρωτήρες. Μία μέθοδος διαχωρισμού που δεν πιάνει όσο όγκο πιάνει ένας τοίχος από τούβλο και παρέχει ηχομόνωση και θερμομόνωση με την χρήση πετροβάμβακα.

 


 Τοποθέτηση Πλακακίων
Μετά το αποξύλωμα όλων των μπάζων, ο χώρος μας είναι έτοιμος για την εγκατάσταση των πλακακίων.

 


 Εγκατάσταση Κουζίνας - Πορτών - Κουφωμάτων
Μελέτη του χώρου για τον σχεδιασμό της κουζίνας βάση των αναγκών του χρήστη. Τοποθέτιση πορτών για τους χώρους που έχουν διαμορφοθεί. Τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου στις μπαλκονόπορτες.

 


 Χρωματισμός του Χώρου
Ο χώρος χρωματίζεται σύμφωνα με τις προτειμίσεις σας, έχοντας υπόψην την διαμόρφωση ενός χώρου με αισθητική και διαχρονικότητα. Η επιλογή των χρωμάτων ενός χώρου επιρεάζει και το πως νιώθουμε μέσα σε αυτόν.

 


 Εγκατάσταση Ειδών Υγιεινής
Η Ανακαίνιση τελειώνει με την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής που πλέον ολοκληρώνουν όλα τα θέματα χρήσης ενός σπιτιού και ο χώρος είναι έτοιμος προς παράδωση.

 


 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξυπηρετούμε άμεσα σε γενικές ανακαινίσεις τις περιοχές Νέα Ιωνία, Αθήνα, Πειραιά και όπου μας ζητηθεί στην Αττική.